Parkeringsavgift med oppstart torsdag den 23.05 klokka 00:00 vil vera gjeldande for parkeringsområde i Flåm, Vassbygdi og Aurland. 

Personar med folkeregistrert adresse i  Aurland kommune, samt firma som er registrert i kommune vil kunne kjøpe innbyggjarkort til kr 100 per år. Dette er ein heildigital løysing, det vil seie at når du parkerer bilen din treng du ikkje å registrer bilen din på parkeringsautomatane eller på EasyPark. 

Dessverre ventar Aurland kommune framleis på innbyggjarløysing. Leverandørane er endå ikkje klare til å levera denne løysinga til oss. Derfor vil innbyggjarar få refundert sine parkeringsutgifter til innbyggjarløysinga er klar. Dette er spesielt gjeldande for kameraområde i Flåm der det er automatisk skiltregistrering.

For å få parkeringsutgiftene refundert må du sende oss kvittering til e-post: aurlandparkering@aurland.kommune.no  merk e-post med refusjon.

Aurland kommune vil varsle på heimeside og facebook når innbyggjarløysinga er klar.

Personar med HC-kort

Du som har HC-kort har rett på gratis parkering. Me ber deg om å sende oss ditt skiltnummer, samt bilete av ditt HC-kort slik at me kan registrere det inn i parkeringssystemet. Send dette til oss per e-post: aurlandparkering@aurland.kommune.no, merk e-post med HC-kort parkering. 

Nyttige lenker