På uteseksjonen er det planlagt å ta inn fire sommarvikarar fordelt på to gruppar a fire veker med oppstart rett etter skuleslutt for den første gruppa.

Me har også behov for sommarvikar som har førarkort i samband med innhenting av søppel og andre oppgåvar i drifta.

Arbeidsoppgåver

Reinhald:
Reinhald av kommunale bygg.

Uteseksjon:
Vedlikehaldsarbeid.
Renovasjon.

Krav til språkkunnskapar

Må beherske norsk muntleg og skriftleg.

 

Løns- og tilsetjingsvilkår

Tilsetting, løn og arbeidsvilkår er i samsvar med gjeldande lovverk, reglement og tariffavtale.

 

Generell informasjon om søknadsprosessen

Aurland kommune nyttar elektronisk søknadsskjema. Det betyr at vi kun tek imot søknader gjennom vår elektroniske søkjeportal. Dersom du treng hjelp til å søkje eller har problem med pålogging kan du kontakte oss på tel 5763 2900. Dersom du er tilsett i kommunen eller tidlegare har søkt på ledig stilling hjå oss vil du allereie vere registrert som brukar i systemet. For å få tilsendt passord må du klikke "glemt passord".

Aurland kommune praktiserer meiroffentlegheit og kunngjer forenkla søkjarlister til ledige stillingar. Søkjarar, som har oppmoda om at  namnet blir unnateke søkjarlista, må krysse av for dette i elektronisk søknadsskjema og grunngje valet i søknadsteksten. Vi tek kontakt med søkjarar som har bedt om dette, dersom vi meiner at grunngjevinga ikkje er tilstrekkeleg.

 

Søknadsfrist    31.03.2021                                 Utlyst dato        01.03.2021                           Vårref                  748

Kontaktperson

Reinhardt Sørensen, Tenesteleiar, mobil: 95984604, reinhardt.sorensen@aurland.kommune.no

May Helen Andreassen Sverdrup, Arbeidsleiar, mobil: 95984607, may.sverdrup@aurland.kommune.no